En virksomhed, hvor service og kvalitet kommer først

I MidtRen Service udfører vi alle former for rengøring. Vi er ialt 28 medarbejdere, som til dagligt leverer rengøring i topkvalitet til mere end 600 kunder fordelt over Jylland og Fyn.

Med en professionel tilgang hjælper vores smilende og serviceminded medarbejdere med alle former for rengøring – ingen opgaver er for små eller store.  

Hos MidtRen Service lægger vi en ære i at levere rengøring i verdensklasse. Det gør vi i tæt dialog med vores kunder og uddannede personale, hvor ærlighed og gennemsigtighed i og omkring vores arbejde gør, at du som kunde kommer til at få den bedste ydelse og service. 

Kvalificerede medarbejdere

Hemmeligheden bag rengøring i topkvalitet er slet ikke så hemmelig – svaret er nemlig vores medarbejdere! Alle vores opgaver bliver udført af vores smilende og serviceminded medarbejdere, som altid går efter at levere den bedste service. 

Alle vores medarbejdere arbejder med en ren straffeattest, så vores kunder kan overlade rengøringen i deres bolig, fabrik eller arbejdsplads i trygge hænder. 

Vi passer på dig og miljøet

Du kender sikkert det lille grønne mærke med den hvide svane fra nogle af de produkter, du har derhjemme eller ser i supermarkedet. Mærket er bedre kendt som Svanemærket og er det officielle miljømærke i hele Norden.

Hos MidtRen service ønsker vi at værne om dig og miljøet, og vi anvender derfor kun svanemærkede produkter. For når vi udelukkende bruger produkter med Svanemærket, så hjælper vi med at gøre en forskel for dig og for miljøet ved at bruge færre kemikaier. 

Din kompetente samarbejdspartner

MidtRen Service er medlem af Danske Service og Dansk Erhverv. Det gør, at vi konstant kan kvalitetssikre vores ydelser og vores medarbejders kompetencer gennem videreuddannelse og kurser, solidt netværk og den nyeste viden.

 

content/logo_danske_service.png

content/logo_dansk_erhverv.png

 

 

bubble