Mennesker og kvalitet kommer først

Hos MidtRen Service tilbyder vi professionel rengøring med fokus på kvalitet og mennesker! Det betyder, at vores rengøring altid er i topkvalitet og med udgangspunkt i jeres behov!

MidtRen Service udfører alle former for rengøring – alt fra almindelig erhvervsrengøring til specialopgaver. Ingen opgave er for stor eller for lille. 

Vi sørger for en god og tæt dialog med alle vores kunder, så opgaven er afstamt ud fra jeres behov – lige fra start til slut.

En klar vision om at skabe sunde rammer for alle

Hos MidtRen Service arbejder vi målrettet mod at skabe sunde rammer for alle – både vores kunder og vores medarbejdere. Derfor har vi lagt en klar vision med faste fokuspunkter, der fastlægger, hvilken retning vi skal bevæge os mod. 

Det kan vi læse meget mere om under vores vision og mission.

Professionel rengøring lokalt i Midtjylland

MidtRen Service har base i Brande, hvor vores 28 medarbejdere til dagligt sørger for at levere en professionel rengøring og service for en bred række af kunder i Midtjylland, som er det område, vi opererer i.

Vores primære fokus er at være din fortrukne, lokale og professionelle samarbejdspartner i Midtjylland.

MidtRen Service er medlem af Danske Service og Dansk Erhverv. Det gør, at vi konstant kan kvalitetssikre vores ydelser og vores medarbejders kompetencer gennem videreuddannelse og kurser, solidt netværk og den nyeste viden.

 

content/logo_danske_service.png

content/logo_dansk_erhverv.png

 

 

bubble