Mennesker og kvalitet kommer først

Hos MidtRen Service er visionen, at alle mennesker skal leve i sunde, gode og miljøvenlige rammer. Visionen opnår vi ved at tilbyde professionel rengøring i topkvalitet, udført af vores højt kvalificerede servicemedarbejdere.

Rengøring i topkvalitet udført af glade & kvalificerede medarbejdere

Hemmeligheden bag rengøring i topkvalitet er slet ikke så hemmelig – svaret er nemlig vores medarbejdere! Glade og kvalificerede medarbejdere sikrer, at vores kunder altid får den bedste kvalitet og service.

Gennem en række af fokuspunkter sikrer vi gode forholde og vilkår for vores medarbejdere. Vores fokuspunkter har det mål, at vi skaber glade og kvalificerede medarbejdere, der føler sig klædt på og motiveret til at løfte de opgaver, som de varetager.

  • Medarbejderakademi
    Hos MidtRen Service har vi vores eget medarbejderakademi, som sørger for, at alle vores medarbejder får en god oplæring i vores procedure og processer, så de føler sig kvalificeret og trygge i at løfte de daglige opgaver. Akademiet indeholder løbende uddannelse, som sikrer, at vores medarbejdere fortsat er motiveret og kvalificeret til at udføre rengøring i topkvalitet. 

  • Mentorordning
    Mange af vores medarbejdere kommer med forskellige baggrunde. Nogle har arbejdet som servicemedarbejder i mange år, andre kommer med en helt anden baggrund, der måske indebærer forskellige behov. Gennem vores mentorordning sætter vi fokus på den enkelte medarbejders kompetencer, mål og ambitioner, så vi på sigt opnår personlige og organisatoriske mål, som giver værdi hele vejen rundt.

  • Vilkår efter overenskomst
    Hos MidtRen Service har vi overenskomst med 3F. Det har vi, fordi det sender et klart budskab til både vores medarbejdere og kunder, at vi hos MidtRen Service ønsker gode vilkår. 

Vi passer på dig og miljøet

Du kender sikkert det lille grønne mærke med den hvide svane fra nogle af de produkter, du har derhjemme eller ser i supermarkedet. Mærket er bedre kendt som Svanemærket og er det officielle miljømærke i hele Norden.

Hos MidtRen service ønsker vi at værne om dig og miljøet, og vi anvender derfor kun svanemærkede produkter. Ved at bruge færre kemikalier, hjælper vi med at gøre en forskel for dig og for miljøet. 

bubble