Erhvervsrengøring

MidtRen Service tilbyder rengøring til både store og små virksomheder. Vores fokus er at levere en god og effektiv rengøring, som giver erhvervsvirksomheder tid til at fokusere på deres kompetencer frem for de praktiske ting.

MidtRen Service har eksisteret siden 2015, hvor vi har serviceret en bred række af kunder med fokus på mennesker og kvalitet. 

Vi er i alt 28 kvalificerede medarbejdere, der til dagligt varetager serviceopgaver lige fra rengøring og trappevask til specialopgaver – ingen opgave er for lille eller for stor for os.

Din professionelle samarbejdspartner

Tillid og respekt er nøgleordene i vores erhvervsrengøring, og I kan derfor altid forvente en rengøring i topkvalitet. Vi fokuserer på, at etablere en en god og tæt dialog med vores kunder lige fra starten, så alle behov er afstemt, inden opgaven går i gang.

Vi foretager løbende kvalitetskontrol og anvender de nyeste it-systemer til styring af vores services hos vores kunder. Vores medarbejdere arbejder med opgaveregistrering gennem CleanManager, hvilket givet et let og gennemsigtigt arbejdsflow, som vores kunder også kan tilgå. 

Skal vi hjælpe jer med rengøring?

Klik her og få et tilbud

bubble