Rengøring for virksomheder

Der kan være stor forskel på rengøringsbehovet hos forskellige virksomheder. Nogle har behov for en grundig rengøring alle ugens dage, hvor andre måske kun har behov for rengøring en gang om ugen. 

Uanset jeres behov så tilbyder MidtRen Service en rengøring i topkvalitet – skræddersyet efter jeres behov. Vi tilbyder serviceaftaler for alle former for virksomheder, som har behov for en god serviceaftale. Vores fokus er at levere god og effektiv rengøring, som giver jeres virksomhed tid til at fokusere på jeres kompetencer frem for alt det praktiske.

Vi hjælper blandt andet med rengøring af:

 • Kontorlokaler
  Et rent og sundt kontormiljø bidrager positivt til et godt arbejdsmiljø med færre sygedage og større arbejdsglæde. Hos MidtRen Service tilbyder vi grundig rengøring af jeres kontorlokaler, så I kan fokusere på jeres kompetencer. 

 • Hotel
  Rene omgivelser og værelser er alt afgørende for et hotel. Uanset om det er værelser, lobbyen, restauranten eller mødelokalerne, så sørger MidtRen Service for, at I har et rent og indbydende miljø, der giver jeres gæster en perfekt oplevelse. Vi hjælper med alle former for rengøring for alle typer af hoteller, vandrehjem og kroer.

 • Fabrikker
  Fabrikker, hvor produktionen og medarbejdere kræver et rent miljø for, er ikke noget problem for MidtRen Service. Vores medarbejdere er højt kvalificerede og hjælper med rengøring i alle fabrikshaller og -områder – uanset om der er højt eller lavt til loftet.

 • Tandlægeklinikker
  Hos MidtRen Service hjælper vi tandlægeklinikker med at skabe et klinisk rent miljø, så de kan skabe en sund og tryg atmosfære for deres kunder. Vi sikrer en grundig rengøring, der gør, at I kan koncentrere jer om jeres faglighed.

Vi hjælper gerne med forbrugsvarer

Alt efter jeres behov, så kan MidtRen Service hjælpe jer med at sikre kontinuerlig opfyldning af forbrugsvarer som fx toiletpapir og sæbe m.m. Vælger I denne service sørger vi for gratis sæbe dispensere, som altid bliver fyldt op sammen med de andre nødvendigheder.

Vi passer på dig og miljøet

Hos MidtRen Service ønsker vi at værne om dig og miljøet. Vi anvender derfor kun svanemærkede produkter – ved brug af færre kemikalier, hjælper vi med at gøre en forskel for dig og for miljøet. 

Skal vi hjælpe dig med din rengøring?

Hos MidtRen Service udfører vi vores arbejde i god og tæt dialog med vores kunder. Det sikrer, at kvaliteten er afstemt på forhånd, så servicen lever op til dine forventninger og behov. Vi foretager løbende kvalitetskontrol, så du – som kunde – kan være sikker på, at vi leverer den bedste service og rengøring!

Skal vi hjælpe jer med jeres rengøring?

Klik her og få et tilbud

bubble