Vinduespolering

Hos MidtRen Service tilbyder vi vask og polering af vinduer for erhvervsvirksomheder – både udvendigt og indvendigt. Vi kan klare op til 15 meter nede fra jorden, hvilket svarer til ca. 4. sal.

Ønsker du polering og vask af vinduer i mere end 15 meters højde, så er det intet problem. MidtRen service klarer også vinduespolering fra lift, hvilket gør, at du kan bestille polering af vinduer i over 15 meters højde. 

Vinduespolering af højeste kvalitet

MidtRen Service startede i 2015 med fokus på vinduespolering, derfor tør vi godt sige, at det er en af vores spidskompetencer! 

Vi vasker dine vinduer med vores eget miljøvenlige rentvandsanlæg – renset for kalk, jern og saltforbindelser. Det gør, at vi ikke laver striber eller kalkpletter, når vi polerer dine vinduer. Derudover får du en miljøvenlig service, da vi med vores eget rentvandsanlæg kan undgå brug af sæbe eller andre kemikalier. 

Fast aftale 

MidtRen Service tilbyder vi en fast serviceaftale, hvor vi polerer dine vinduer med en fast interval efter jeres behov. Som kunde hos os bestemmer I selv jeres interval, men vi anbefaler vinduespolering hver 4., 6., eller 8. uge.

Skal vi hjælpe med jeres vinduer?

Klik her og få et tilbud

bubble