Solcellevask

Skidt og snavs, som sætter sig på solcellerne, er med til at skygge for solens stråler! Det betyder, at for at du kan få det maksimale ud af dine solceller kræver det, at de jævnligt bliver vasket rene for støv og for skidt. Ved at holde dine solceller rene, kan de yde op til 30 % mere, end hvis der er snavs på.

Pas på med "gør-det-selv" løsninger

Det lyder måske meget fristende at spare pengene ved selv at vaske dine solceller. Men der er flere ting, som du skal være opmærksom på, når du går i gang. Vand rig på kalk og de forkerte rengøringsredskaber kan skade panelerne og ødelægge solcellernes ydeevne. Derudover kommer den personlige sikkerhedsrisiko ved, at du skal op på taget for at gøre rent.

Professionel rengøring af dine solceller

Hos MidtRen Service tilbyder vi professionel vask af dine solceller, så du undgår at skulle op på taget og undgår at lave beskadigelse på dine solcellerne.

Vi sørger for, at du får det mest optimale ud af dine solceller. Vi vasker dine vinduer med vores eget miljøvenlige rentvandsanlæg – renset for kalk, jern og saltforbindelser. Det gør, at vi ikke skader ydeevnen af dine solceller. 

Vores anlæg er egnet til at nå op til 15 meter fra jorden, hvilket betyder, at vi kan rense hele dit anlæg fra jorden – det er hurtigt og nemt både for dig og for os. 

Klik her og få et tilbud

bubble