Solcellevask

Beskidte solcellepaneler medfører et lavt og dårligt udbytte af panelernes effekt, fordi skidt og snavs skygger for solens stråler! Faktisk risikerer du, at minimere effekten med mere end 30 %, hvis solcellepanelerne er beskidte.

Ønsker du at opnå fuld effekt og ydeevne af dine solcellepaneler, er det derfor nødvendigt at holde panelerne rene – fri for støv og skidt. 

Pas på med "gør-det-selv" løsninger

Det lyder måske meget fristende at spare pengene ved selv at vaske dine solceller. Men der er flere ting, som du skal være opmærksom på, når du går i gang. Vand, som er rig på kalk, kombineret med forkerte rengøringsredskaber kan skade panelerne og ødelægge solcellernes ydeevne. Derudover kommer den personlige sikkerhedsrisiko ved, at du skal op på taget for at gøre rent.

Professionel rengøring af dine solceller

Hos MidtRen Service tilbyder vi professionel vask af dine solceller, så du får det mest optimale ud af dine solceller. Vi vasker dine paneler med vores eget miljøvenlige rentvandsanlæg – renset for kalk, jern og saltforbindelser. Det gør, at vi ikke skader ydeevnen af dine solceller. 

Vores anlæg er egnet til at nå op til 15 meter fra jorden, hvilket betyder, at vi kan rense hele dit anlæg fra jorden – det er hurtigt og nemt både for dig og for os. 

Klik her og få et tilbud

bubble