Vi tilbyder

Hos MidtRen Service har vi mere end 20 års erfaring i rengøringsbranchen, og det kan vores kunder mærke! Vores fokus er at udføre god og effektiv rengøring i topkvalitet, så vores kunder har tid til at fokusere på det, der giver dem værdi! 

Rengøring i mere end ét aspekt

Hos MidtRen Service tilbyder vi rengøring i mere end ét aspekt! Det betyder, at ingen opgaver er for små eller for store for os! Vi tilbyder alle former for rengøring, hvor vores ydelser altid er i højeste kvalitet og med den bedste service!

Høj faglighed og stærke kompetencer

MidtRen Service har mere end 20 års erfaring inden for rengøringsbranchen, og vi har mere end 600 kunder fordelt over Jylland og Fyn.

Vores grundlæggende fundament er at levere rengøring i topkvalitet. Det betyder, at vi altid garanterer en høj service og kvalitet til vores kunder – uanset opgaven størelse. 

Ærlighed og gennemsigtighed

Vi sætter stor vægt på ærlighed og gennemsigtighed i vores arbejde og i vores dialog med vores kunder. Vi sørger for at holde en tæt dialog med vores kunder hele vejen igennem, så de føler sig velinformeret i vores samarbejde. Alle vores arbejdsopgaver bliver planlagt og tidsregistreret i CleanManager, så du får den bedste indsigt i, hvordan vi arbejder med dine opgaver. 

 


 

 

Ingen opgaver er for små eller for store, så ring eller skriv en mail for et uforpligtende tilbud.

Klik her og få et tilbud

bubble