Hotelrengøring

Service, smil og alt i orden. Vi er godt klar over, hvilke krav der stilles til jer som hotel. En branche med høj konkurrence og med forventningsfulde gæster og hvor der ofte er travlt. Alt skal være perfekt og I skal kunne stole på jeres servicepartner. Vi leverer en høj kvalitet og det sikrer vi løbende gennem både dialog med jer som kunde - og internt med både uddannelse og kvalitetskontrol.

Og for jer betyder det, at I med os som samarbejdspartner trygt kan stole på, at vi altid yder en ekstraordinær indsats for at få jeres hotel til at fremstå både pænt, skinnende rent og indbydende overfor jeres gæster. Ingen opgave er for stor, for lille, for nem eller for svær for os. Vi udfører med glæde og omhyggelighed alle former for hotelrengøring på alle typer af hoteller, vandrehjem og kroer – både store og små.

Hos MidtRen Service rengør vi ikke kun hotelværelser. Du kan også hyre os til at gå hver en centimeter af dit hotel igennem og sørge for at både lobbyen, restauranten og mødelokalerne er skinnende rene og lækre.
Vi tilpasser altid vores hotelrengøring, så den passer til netop dit hotel, dine gæster og dine standarder. Det betyder, at uanset hvor høje dine krav er eller hvilke særlige ønsker, du har, så kan vores effektive og kompetente rengøringsmedarbejdere med garanti opfylde dem.

Klik her for et tilbud.

bubble