Rengøring med fokus på kvalitet og mennesker 

MidtRen Service har vi mere end 20 års erfaring i rengøringsbranchen, og det kan vores kunder mærke! Vores fokus er at udføre god og effektiv rengøring, så vores kunder har tid til at fokusere på det, der giver dem værdi! 

Vi har mere end 600 kunder fordelt over Jylland og Fyn, hvor vi tilbyder rengøring hos både private og erhverv – og i mere end ét omfang:

 • Erhvervsrengøring
  MidtRen Service tilbyder rengøring til både store og små virksomheder. Vores fokus er at levere god og effektiv rengøring, som giver erhvervsvirksomheder mere tid til at fokusere på deres daglige arbejde frem for de praktiske ting.

 • Hovedrengøring for private
  For mange er rengøring et nødvendigt onde som oftest bliver nedprioriteret. Hos MidtRen Service giver vi dig tid og energi til at fokusere på de andre ting i livet, som er vigtige. Vi sørger for at hovedrengøre boligen, så du og familien altid har et dejlig rent hjem at komme hjem til! 

 • Rengøring for håndværkere
  Slutresultatet er afgørende for vores kunder succes som håndværkere. Derfor tilbyder vi rengøring for håndværkere, der mangler at lægge den sidste og endelige finish på projektet, så det står helt skarpt over for deres kunder. 
 • Hotelrengøring
  Rene omgivelser er mere indbydende for hotelgæsterne og det er alfa omega for et hotel og deres image. Men uanset om det er hotelværelset, lobbyen, restauranten eller mødelokalerne, så sørger MidtRen Service for, at I har et rent og indbydende miljø, der giver jeres gæster en perfekt oplevese. Vi hjælper med alle former for hotelrengøring på alle typer af hoteller, vandrehjem og kroer.

 • Fabriksrengøring
  Fabrikker, der kræver et rent miljø for deres produktion og medarbejdere, er ikke et problem for MidtRen Service. Vores medarbejdere er højt kvalificerede og kan gøre rent fra gulv til loft i alle fabrikshaller og -områder, hvor vi er vant til at arbejde fra lifte for at nå helt til loftet.

 • Rengøring hos tandlæger
  Hos MidtRen Service hjælper vi tandlæger med at skabe et klinisk rent miljø, så de kan skabe en sund og tryg atmosfære for deres kunder i ryddelige og pænde omgvelser, som lever op til særlige hygiejnekrav. Vi har jeres kompetencer i fokus og sikrer en grundig rengøring, der gør, at I kan koncentrere jer om jeres faglighed. 

Skal vi hjælpe dig med din rengøring?

Uanset om det er hos private eller erhverv, så udfører vi vores arbejde i god og tæt dialog med kunden, så kvaliteten er afstemt på forhånd med kundens forventninger og behov. Vi foretager løbende kvalitetskontrol, så du – som kunde – kan være sikker på, at vi leverer den bedste service og rengøring!

Det kan være, vi skal hjælpe dig med din rengøring? 

Klik her og få et tilbud

bubble