Vinduespolering

Vi tager alle opgaver inden for vinduespolering, både for private og erhvervs kunder, både udvendig og indvendig, vi tilbyder gerne fast aftale, hvor i som kunde selv bestemmer jeres interval, vi anbefaler hver 4, 6 eller 8 uge, skulle det være nødvendigt med indvendig polering laver vi en aftale om dette.

Vi vasker dine vinduer med rentvandsanlæg, det vil sige at jeg har mit eget vand med ud, som er renset for kalk, jern og saltforbindelser. Vi undgår striber på vinduer og kalk pletter, hvilket du ikke gør hvis du bruger dit eget vand, rengøring med vores anlæg er miljøvenligt, da der ingen sæbe eller kemikalier er i.

Vi kan nå 15 meter op nede fra jorden (4.sal ca.), derefter skal der lift til at udfører arbejdet, men dette kan vi naturligvis også klare. Ring eller skriv for at få et uforpligtende tilbud på dine vinduer.

Klik her og få et tilbud

Få håndværkerfradrag

Hvis du ikke gider at bruge din fritid på at pudse vinduer, skal vi selvfølgeligt nok hjælpe dig, og da du nu i dag kan trække 33 % fra i håndværkerfradrag, kan det slet ikke betale sig at gøre det selv.

Læs mere her

bubble